fabriek winkel-Conventional P229-F Reel made in USA GOOD CONDITION Nieuweell lxmg3b44778-Rollen

Nieuweell P229-F Conventional Reel made in USA GOOD CONDITION
Info

Zoek in onze collecties

Er is geen domein van onze samenleving te bedenken waar religie geen invloed op uitoefende. Onderwijs, ziekenzorg, sociale actie,Montane Womannens Minimus WaterBesteendig Buitenshuis Jasje Top blauw Sports Buitenshuis kunst, jeugdbeweging en ontwikkelingssamenwerking, maar ook politiek, pers, landbouw en economie. Van al deze domeinen vindt u in Ook leuk voor in de tuinKADOC historisch en actueel erfgoed. Start hier met uw zoektocht!


U bent ook van harte welkom in onze leeszaal.

LEESZAAL

Pearl Izumi Elite Softshell MTB schoen CoverIn de kijker

Boekenverkoop voor Welzijnszorg. KADOC-actie voor Shimano STC Surf Reizen 14ft 4-8ozDe Warmste Week op vrijdag 20 december

U hebt het ongetwijfeld gemerkt: de kerstsfeer is in het land. De vakantie staat voor de deur, een vaak donkere en koude periode, die gelukkig opgelicht wordt met“Ik deal er al zo lang mee vele mooie momenten. Een van die vaste en fijne kerstingrediënten is De Warmste Week. Vlaanderen laat zich dan van zijn beste kant zien en organiseert allerlei Le Chameau Anjou Security Steel Toe laarzen grootte 43 UK 9 Vert Chameau SALE UKacties ten voordele van diverse goede doelen.

Ook KADOC is opnieuw van de partij met een boekenverkoop in onze kapel op GESLOTEN --SEAGUAR FLUgoudAutoBON LEADER 7X 1.5LB 9FT --9 VERPAKKINGENvrijdag 20 december. Tussen 10 en 16 uur Dahon Folding Bicycle Autory Transport Zak El Bolso (One afmeting Fits All)bent u van harte welkom. We bieden mooie dubbelen aan en boeken die niet binnen het KADOC-werkingsveld vallen en we graag Wilson WRZ-82796 Tennis Rugzak Vancouver Rugzak Grote zwart Sporteen nieuwe bestemming geven. U vindt er misschien nog een origineel kerst- of nieuwjaarsgeschenk! De opbrengst gaat naar Welzijnszorg.

Maak onze actie meer bekend. Deel onze actie op Facebook.

MEER INFO

OVER KADOCZaurus Tobi Pencil 14cm 45g 2 stukken D uit Japan F S

KADOC is een cultureel archief, erkend door de Vlaamse overheid. Het centrum legt zich toe op de veilige bewaring, het optimale beheer, de dynamische ontsluiting en het wetenschappelijkNieuwe Shimano Ultegra BR-R8000 Road SLR EV Dual Pivot Brake Front & Rear onderzoek van het historische erfgoed rond religie,Campagnolo Chorus Ultra-Torque Autobon Crankset --172.5mm 53-39t cultuur en samenleving.

 

maar zien en gezien worden is ook een belangrijk onderdeel van het evenement

ERFGOED

KADOC bewaart erfgoed over de wisselwerking tussen religie, cultuur en samenleving in Mannen Boxing MMA Wrestling schoenen High Martial Arts laarzen Trainers SoftVlaanderen in zijn Belgische en internationale context van 1750 Maar wat je nu zaait geeft niet direct pleziertot nu. Het Centrum verleent ook graag professioneel advies over uw eigen erfgoed.

 

Meghan Markle maakt debuut bij paardenraces in asymmetrische jurk

ONDERZOEKGrand Prix Helmet Rugzak --zwart \;4684

KADOC stelt zijn erfgoed ter beschikking voor onderzoek. Het Centrum verricht ook zelf onderzoek. Het resultaat ervan wordt gepubliceerd in meerdere K2 snowboard Binding Lineap 2019publicatiereeksen en getoond in tentoonstellingen.

CHAMPION vtg Parma 1999-2000 BNWT nieuw voetbalvintage shirt maglia calcio maillot

Tentoonstellingen

“Golf van dromen”. 

fabriek winkel-Conventional P229-F Reel made in USA GOOD CONDITION Nieuweell lxmg3b44778-Rollen

Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeldSnowboard Tweede Hand Burton Cruzer Spiral Binding

Er gaat geen dag voorbij of we worden op een of andere manier geconfronteerd met de vluchtelingenproblematiek. In het kader van het IM²MEDIATE-projectNash KNX Sleep System 4 Season Bed Autop Fishing Bedstoel T4346 organiseerde het Instituut voor Mediastudies (IMS)Shimano SLX M7100 MTB 1x12 Spd SL RD w SRAM CS PG-1230 11-50T en GX Eagle Keten van de KU Leuven vorig schooljaar een wedstrijd rond het thema “Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeld”. Het sprak daarvoor Haal gevleugelde visite binnende kunstopleidingen van verschillende Vlaamse secundaire scholen (derde graad) aan. Het resultaat van deze kunstwedstrijd is van 8 november tot en met 31 januari 2020 in de pandgangen van KADOC te zien.

Jack Wolfskin Unisex --Adult Eclipse III Dome Tent, Mountain groen, One afmeting

 

religie, cultuur en samenleving

Erfgoed onlineMontane Resolute Super Warm Down jasje, 800 vulkracht

Open onze etalage

KADOC wordt gesteund door de Vlaamse overheidEind november moet Bibian geopereerd worden aan de tumor