verkooppunt-zwart Gift met Plaid --Imperial Sport Zuca roze Seat Cover (zwart Non-Flas) Zak kseo3b84504-Schaatsen

Zuca Sport Zak --Imperial Plaid met Gift zwart roze Seat Cover (zwart Non-Flas)
Info

Zoek in onze collecties

Er is geen domein van onze samenleving te bedenken waar religie geen invloed op uitoefende. Onderwijs, ziekenzorg, sociale actie,MUTA APNEA 5MM afmeting IV (L) kunst, jeugdbeweging en ontwikkelingssamenwerking, maar ook politiek, pers, landbouw en economie. Van al deze domeinen vindt u in Beeld: iStock / TumblrKADOC historisch en actueel erfgoed. Start hier met uw zoektocht!


U bent ook van harte welkom in onze leeszaal.

LEESZAAL

Hoogste NITECORE Mini Magnetische Camping Licht Rood FW17In de kijker

Boekenverkoop voor Welzijnszorg. KADOC-actie voor Pezon et Michel Parabolic Ritz Cane Rod.De Warmste Week op vrijdag 20 december

U hebt het ongetwijfeld gemerkt: de kerstsfeer is in het land. De vakantie staat voor de deur, een vaak donkere en koude periode, die gelukkig opgelicht wordt met’ Ik ben fan van Máxima vele mooie momenten. Een van die vaste en fijne kerstingrediënten is De Warmste Week. Vlaanderen laat zich dan van zijn beste kant zien en organiseert allerlei Penn Reels, Vintage Penn Senator 114H, Penn Senator, Trolling Reels, Vintage Reelsacties ten voordele van diverse goede doelen.

Ook KADOC is opnieuw van de partij met een boekenverkoop in onze kapel op Womannens Merrell Siren Edge Q2 WaterBesteendig Womannens wandelen schoenen --groenvrijdag 20 december. Tussen 10 en 16 uur Airflo Skagit Compact G2 450gr Spey Shooting Head --Fly Line --GRATIS Shipping bent u van harte welkom. We bieden mooie dubbelen aan en boeken die niet binnen het KADOC-werkingsveld vallen en we graag Adidas Pure Boost Dpr hardlopen kudde witeen nieuwe bestemming geven. U vindt er misschien nog een origineel kerst- of nieuwjaarsgeschenk! De opbrengst gaat naar Welzijnszorg.

Maak onze actie meer bekend. Deel onze actie op Facebook.

MEER INFO

OVER KADOC90L Groot Hiking Buitenshuis Camping Sport Rugzak Interne frame Camo netwerk blauw

KADOC is een cultureel archief, erkend door de Vlaamse overheid. Het centrum legt zich toe op de veilige bewaring, het optimale beheer, de dynamische ontsluiting en het wetenschappelijkTacx zwartTrack Draadloze Stuurgframe --Cycling Training PrestaBinden T2420 onderzoek van het historische erfgoed rond religie,TICA USA S-Series Arbor Fly Reel S209R BRAND NIEUW IN BOX cultuur en samenleving.

 

Of dat hun haar aan één kant nu eenmaal dunner is

ERFGOED

KADOC bewaart erfgoed over de wisselwerking tussen religie, cultuur en samenleving in VINTAGE LAMIGLAS 10FT SPNNING ROD MET Zak VGCVlaanderen in zijn Belgische en internationale context van 1750 Winnares Anna van ‘Heel Holland Bakt̵tot nu. Het Centrum verleent ook graag professioneel advies over uw eigen erfgoed.

 

Eenvoudig op te lossen

ONDERZOEKNieuw 2018 PENN 525 MAG3 (MOG3), 515 MAG3

KADOC stelt zijn erfgoed ter beschikking voor onderzoek. Het Centrum verricht ook zelf onderzoek. Het resultaat ervan wordt gepubliceerd in meerdere Campagnolo Centaur Autobon Crankset 175mm Ultra Torque 11 Speed rotor Q Ringenpublicatiereeksen en getoond in tentoonstellingen.

OMER Umberto Pelizzari UP-W2 3mm Spearfnetwerking Gratisding Wetsuit M T PANTS ALLEEN

Publicaties

"Christian Democracy and the Fall of Communism"

Climbing Equipmannent Salewa Premium Attac Lacd Start Strap Protector 2.0

 

Tentoonstellingen

“Golf van dromen”. 

verkooppunt-zwart Gift met Plaid --Imperial Sport Zuca roze Seat Cover (zwart Non-Flas) Zak kseo3b84504-Schaatsen

Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeldDE manUbriO SUPERZERO 44CM ALLUMINIO POB RHM 31,7MM BIKE BICICLETTA

Er gaat geen dag voorbij of we worden op een of andere manier geconfronteerd met de vluchtelingenproblematiek. In het kader van het IM²MEDIATE-projectCampagnolo Cassette Super Record 11s CS9-SR127 12-27 tanden met slot Ring organiseerde het Instituut voor Mediastudies (IMS)Cavallo Cleo GRIP DOT diep forest SS 2019 van de KU Leuven vorig schooljaar een wedstrijd rond het thema “Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeld”. Het sprak daarvoor toen haar situatie ineens verslechterdede kunstopleidingen van verschillende Vlaamse secundaire scholen (derde graad) aan. Het resultaat van deze kunstwedstrijd is van 8 november tot en met 31 januari 2020 in de pandgangen van KADOC te zien.

ELEMannenT Q1HOB9ELF9 FELPA CHRCL KWAD --Q1HOB9ELF9 FELPA CHRCL KWAD

 

religie, cultuur en samenleving

Erfgoed onlineProfiel Design FC35 Drinksysteem Fles Kit

Open onze etalage

KADOC wordt gesteund door de Vlaamse overheidVroeger werd ze erg blij van nieuwe spullen