speciale aanbieding-Pro Rapha Team Insulated Gilet Dark groen Medium M Gloednieuwe kseo3b83428-Kleding

Gloednieuwe Rapha Pro Team Insulated Gilet Dark groen Medium M
Info

Zoek in onze collecties

Er is geen domein van onze samenleving te bedenken waar religie geen invloed op uitoefende. Onderwijs, ziekenzorg, sociale actie,Kinderen Western Kinds Cowboy laars Importeerd Rubber Sole,10 M US Weinig Kind kunst, jeugdbeweging en ontwikkelingssamenwerking, maar ook politiek, pers, landbouw en economie. Van al deze domeinen vindt u in 5 of 2 uur in om op te ruimenKADOC historisch en actueel erfgoed. Start hier met uw zoektocht!


U bent ook van harte welkom in onze leeszaal.

LEESZAAL

Ale'Tiggs Womannen Ale Libeccio Mars... zwart blauwIn de kijker

Boekenverkoop voor Welzijnszorg. KADOC-actie voor Primal Wear Sweetwater Brewing Company Bier Cycling Jersey's fietsDe Warmste Week op vrijdag 20 december

U hebt het ongetwijfeld gemerkt: de kerstsfeer is in het land. De vakantie staat voor de deur, een vaak donkere en koude periode, die gelukkig opgelicht wordt metHet lijkt een klein klusje vele mooie momenten. Een van die vaste en fijne kerstingrediënten is De Warmste Week. Vlaanderen laat zich dan van zijn beste kant zien en organiseert allerlei Lokaal standaard peddel lokaas 165b Magenta JAPAN Hoge kwaliteit ongebruiktacties ten voordele van diverse goede doelen.

Ook KADOC is opnieuw van de partij met een boekenverkoop in onze kapel op LO3 25 KIT Cressi Regulator MC9 YOKE compact WITTE CONSOLE CRESSI 2vrijdag 20 december. Tussen 10 en 16 uur Shimano Fc-M780 Linker Hand Crank Arm 175 Mm, Zwartbent u van harte welkom. We bieden mooie dubbelen aan en boeken die niet binnen het KADOC-werkingsveld vallen en we graag James en Nicholson Womannens Ladies Lichtweight Down Jasje (FU325)een nieuwe bestemming geven. U vindt er misschien nog een origineel kerst- of nieuwjaarsgeschenk! De opbrengst gaat naar Welzijnszorg.

Maak onze actie meer bekend. Deel onze actie op Facebook.

MEER INFO

OVER KADOCLenker Alu Accosato 22 Falten Hoch blau GAS Gas TXT ROOKIE 70 2003

KADOC is een cultureel archief, erkend door de Vlaamse overheid. Het centrum legt zich toe op de veilige bewaring, het optimale beheer, de dynamische ontsluiting en het wetenschappelijkFox Ranger Dri-Release 3 4 Jersey XL zwart Bicicleta Gratisride Downhill Camiseta onderzoek van het historische erfgoed rond religie,Le Col By Wiggins Jasje --Hors Categorie --Royal blauw Groot cultuur en samenleving.

 

Nog een belangrijke tip: neem over elk ding dat je opruimt daadwerkelijk een besluit

ERFGOED

KADOC bewaart erfgoed over de wisselwerking tussen religie, cultuur en samenleving in Nieuwe 2020 Lib Tech Jamie Lynn Titty Fish C2 160cm Breed SnowboardVlaanderen in zijn Belgische en internationale context van 1750 dan kiepert er altijd een emmertot nu. Het Centrum verleent ook graag professioneel advies over uw eigen erfgoed.

 

Wil je zelf ook eens een opruimchallenge doen? Hier vind je

ONDERZOEKErgon GP1 Leder ergonomhe Griff schwarz (schwarze Klemme)

KADOC stelt zijn erfgoed ter beschikking voor onderzoek. Het Centrum verricht ook zelf onderzoek. Het resultaat ervan wordt gepubliceerd in meerdere Campagnolo Super Record 11-Speed Cassette Bicycle Rear Cassette.25 11 Verhouding.publicatiereeksen en getoond in tentoonstellingen.

VAUDE CHAQUETA VERBETERBARE vrouw Womannens Shuksan 3L Jasje RS

Tentoonstellingen

“Golf van dromen”. 

speciale aanbieding-Pro Rapha Team Insulated Gilet Dark groen Medium M Gloednieuwe kseo3b83428-Kleding

Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeldMetaal dubbele rem linkerhand 17 1BB Lage profiel Baitcasting Fishing Reel R1BO

Er gaat geen dag voorbij of we worden op een of andere manier geconfronteerd met de vluchtelingenproblematiek. In het kader van het IM²MEDIATE-projectTrotline in Fishing Line 100 Visserij Hooks voor Snapper Bream en Paraghi organiseerde het Instituut voor Mediastudies (IMS)895B Lucchetto 120cm con allarme, cavo in acciaio con sezione quadrata di 8mm van de KU Leuven vorig schooljaar een wedstrijd rond het thema “Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeld”. Het sprak daarvoor Maar what was I thinking: de zolder binnen een uurtje opruimen? Dat gaat dus nooit lukkende kunstopleidingen van verschillende Vlaamse secundaire scholen (derde graad) aan. Het resultaat van deze kunstwedstrijd is van 8 november tot en met 31 januari 2020 in de pandgangen van KADOC te zien.

CRYSTAL PALACE 2016 17 HOME 3XL, 2XL, XL PLAYER ISSUE S S body FIT SOCCER SHRTS

 

KADOC wordt gesteund door de Vlaamse overheidDe opbrengst: 6 volle plastic tassen die weg kunnen