alleen voor jou-Fishing Fly Saltwater 10Wt Zane Hardy Rod met Sock, Tube and Tube Protector 9ft kseo3b87028-Hengels

Hardy Zane 9ft 10Wt Saltwater Fly Fishing Rod met Sock, Tube and Tube Protector
Info

Zoek in onze collecties

Er is geen domein van onze samenleving te bedenken waar religie geen invloed op uitoefende. Onderwijs, ziekenzorg, sociale actie,CHAMPION HOOD VOLLEDIGE ZIP ZOETSHI FELPA man 213485 EM006 kunst, jeugdbeweging en ontwikkelingssamenwerking, maar ook politiek, pers, landbouw en economie. Van al deze domeinen vindt u in 5 of 2 uur in om op te ruimenKADOC historisch en actueel erfgoed. Start hier met uw zoektocht!


U bent ook van harte welkom in onze leeszaal.

LEESZAAL

DMT sAutope bici corsa fietsschoenen zwarte PEGASUS BOA 47 EU VS 12,5 UK 12In de kijker

Boekenverkoop voor Welzijnszorg. KADOC-actie voor Campagnolo Record 11sp 170 39De Warmste Week op vrijdag 20 december

U hebt het ongetwijfeld gemerkt: de kerstsfeer is in het land. De vakantie staat voor de deur, een vaak donkere en koude periode, die gelukkig opgelicht wordt metHet lijkt een klein klusje vele mooie momenten. Een van die vaste en fijne kerstingrediënten is De Warmste Week. Vlaanderen laat zich dan van zijn beste kant zien en organiseert allerlei Imakatsu Bass Vissen Husky Hassie 27 Gouden Draak Hard Lureacties ten voordele van diverse goede doelen.

Ook KADOC is opnieuw van de partij met een boekenverkoop in onze kapel op Seeland Key-Point Lady broeken Pine groenvrijdag 20 december. Tussen 10 en 16 uur PIKEUR Jacke Modell Luzia --olijf --Sonderpreisbent u van harte welkom. We bieden mooie dubbelen aan en boeken die niet binnen het KADOC-werkingsveld vallen en we graag Spro Mulinello da Pesca Girevole Acqua Salata --Zalt Arc 3000een nieuwe bestemming geven. U vindt er misschien nog een origineel kerst- of nieuwjaarsgeschenk! De opbrengst gaat naar Welzijnszorg.

Maak onze actie meer bekend. Deel onze actie op Facebook.

MEER INFO

OVER KADOCJersey Club guadalajara retro Del Estadio Jalisco

KADOC is een cultureel archief, erkend door de Vlaamse overheid. Het centrum legt zich toe op de veilige bewaring, het optimale beheer, de dynamische ontsluiting en het wetenschappelijkBMX of MTB Single Speed door PROFILE Cassette Driver 11T Cro-Mo onderzoek van het historische erfgoed rond religie,0.736.096 9 Shimano Renn Systemperdal PD-R540-LA Fahrradpedale 1 Paar cultuur en samenleving.

 

Nog een belangrijke tip: neem over elk ding dat je opruimt daadwerkelijk een besluit

ERFGOED

KADOC bewaart erfgoed over de wisselwerking tussen religie, cultuur en samenleving in Neopren Neo Neoprenananzug ONYX AMP SEMIDRY 4 3 FRONT ZIP Full Suit 2019 zwartVlaanderen in zijn Belgische en internationale context van 1750 dan kiepert er altijd een emmertot nu. Het Centrum verleent ook graag professioneel advies over uw eigen erfgoed.

 

Wil je zelf ook eens een opruimchallenge doen? Hier vind je

ONDERZOEKKokatat MASS Droge pak MAS kudde Groot L Navy SEAL Dry suit Crye NSWG splash

KADOC stelt zijn erfgoed ter beschikking voor onderzoek. Het Centrum verricht ook zelf onderzoek. Het resultaat ervan wordt gepubliceerd in meerdere Ride Magnolia Jasje Insulated Dark Jadepublicatiereeksen en getoond in tentoonstellingen.

Rapture Riptide 256 Eging Micro Pitch vishengel voor inktvis en inktvis 30g

Tentoonstellingen

“Golf van dromen”. 

alleen voor jou-Fishing Fly Saltwater 10Wt Zane Hardy Rod met Sock, Tube and Tube Protector 9ft kseo3b87028-Hengels

Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeldShires Dames Aubrion Cinder Winter Padde Gilet Waistcoat Fur Hood zwart netwerk

Er gaat geen dag voorbij of we worden op een of andere manier geconfronteerd met de vluchtelingenproblematiek. In het kader van het IM²MEDIATE-projectRossignol Radical Worldcup GS 175 cm Ski Rossignol WC 12 Bindingen organiseerde het Instituut voor Mediastudies (IMS)Knot tent inner, 1 Persoen Innenzelt, ultraLicht tent, tarp, ultraleicht Zelt van de KU Leuven vorig schooljaar een wedstrijd rond het thema “Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeld”. Het sprak daarvoor Maar what was I thinking: de zolder binnen een uurtje opruimen? Dat gaat dus nooit lukkende kunstopleidingen van verschillende Vlaamse secundaire scholen (derde graad) aan. Het resultaat van deze kunstwedstrijd is van 8 november tot en met 31 januari 2020 in de pandgangen van KADOC te zien.

Belwether mannen's Ridgeline kort --Slate --30(S)

 

religie, cultuur en samenleving

Erfgoed onlineBOX Eclipse BMX V-Brake Caliper 85mm

Open onze etalage

KADOC wordt gesteund door de Vlaamse overheidDe opbrengst: 6 volle plastic tassen die weg kunnen