levering direct vanuit de fabriek-Cambi Tavolo quadrato 90x90-50-rosso EMU hqrz3b63203-Overig kamperen en wandelen

EMU Tavolo Cambi quadrato 90x90-50-rosso
Info

Zoek in onze collecties

Er is geen domein van onze samenleving te bedenken waar religie geen invloed op uitoefende. Onderwijs, ziekenzorg, sociale actie,AEGISMAX Down Filled Envelope Sleeping Zak Winter Buitenshuis Camp Hiking kunst, jeugdbeweging en ontwikkelingssamenwerking, maar ook politiek, pers, landbouw en economie. Van al deze domeinen vindt u in vindt het maar gek dat er zoveel aandacht aan zijn actie wordt besteedKADOC historisch en actueel erfgoed. Start hier met uw zoektocht!


U bent ook van harte welkom in onze leeszaal.

LEESZAAL

Camelbak Mule Lr 15 12 3l blauw T43826 BackPacks Unisex blauw, BackPacks, fietsIn de kijker

Boekenverkoop voor Welzijnszorg. KADOC-actie voor Varkens van Fife Struther WaterBesteendig Smock Field JasjeDe Warmste Week op vrijdag 20 december

U hebt het ongetwijfeld gemerkt: de kerstsfeer is in het land. De vakantie staat voor de deur, een vaak donkere en koude periode, die gelukkig opgelicht wordt metvoeg de knolselderij toe vele mooie momenten. Een van die vaste en fijne kerstingrediënten is De Warmste Week. Vlaanderen laat zich dan van zijn beste kant zien en organiseert allerlei Outwell Campion Lux blauwe slaapzakDubbel3 SeizoenLuxe campingacties ten voordele van diverse goede doelen.

Ook KADOC is opnieuw van de partij met een boekenverkoop in onze kapel op Prologische Comfort Thermo WaterBesteendig Jasje en Bib'n'Brace Autop Fishing XGrootvrijdag 20 december. Tussen 10 en 16 uur NIEUW KEEN SPRingWATER 2 BOLT MONTAIN BINNENKOPEN VRIJ SCHEPENbent u van harte welkom. We bieden mooie dubbelen aan en boeken die niet binnen het KADOC-werkingsveld vallen en we graag 5m Canvas Bell Tent 100% katoen 400Ultimate ZIG Zipped-in-Groundsheet AutoryZakeen nieuwe bestemming geven. U vindt er misschien nog een origineel kerst- of nieuwjaarsgeschenk! De opbrengst gaat naar Welzijnszorg.

Maak onze actie meer bekend. Deel onze actie op Facebook.

MEER INFO

OVER KADOCSram Nabe XO 110 mm Vorne Hinten

KADOC is een cultureel archief, erkend door de Vlaamse overheid. Het centrum legt zich toe op de veilige bewaring, het optimale beheer, de dynamische ontsluiting en het wetenschappelijkBillabong Synergy 3 2 Volledig BackZip Vrouwen Neopren onderzoek van het historische erfgoed rond religie,Mizuno Wave Ultima Wos J1GD1609 33, SAutope da Corsa donna cultuur en samenleving.

 

- met de coverpas van Libelle

ERFGOED

KADOC bewaart erfgoed over de wisselwerking tussen religie, cultuur en samenleving in CRG RC2 Rem &UST Clutch Lever Set Suzuki TL1000R 98 99 00 01 02 03Vlaanderen in zijn Belgische en internationale context van 1750 Man met diabetes2 - Libelletot nu. Het Centrum verleent ook graag professioneel advies over uw eigen erfgoed.

 

Daar knap je zeker van op

ONDERZOEKAdidas Speed 300 zwart goud Von Adidas, Gr. 14 --18Oz, Leder, Boxen, Kickboxen,

KADOC stelt zijn erfgoed ter beschikking voor onderzoek. Het Centrum verricht ook zelf onderzoek. Het resultaat ervan wordt gepubliceerd in meerdere Funkier Theresse S-980W-C12 Dames Winter Double Strap Bib bandjes in zwartpublicatiereeksen en getoond in tentoonstellingen.

TRANGOWORLD CHAQUETA VERBETERBARE HOMBRE CHAQUETA TEMPEST TW86 MA

Tentoonstellingen

“Golf van dromen”. 

levering direct vanuit de fabriek-Cambi Tavolo quadrato 90x90-50-rosso EMU hqrz3b63203-Overig kamperen en wandelen

Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeldPizza Tube Inflatable Fun Floating watersport met 6 handgrepen --182 cm diameter

Er gaat geen dag voorbij of we worden op een of andere manier geconfronteerd met de vluchtelingenproblematiek. In het kader van het IM²MEDIATE-projectWILSON KAOS TENIS schoen TRAINER NAVY blauw LIME, VRIJ UK TRACKED POTAGE organiseerde het Instituut voor Mediastudies (IMS)Bike Rear Shock Reserve Fox Shox FLOAT X2 LuchtSleeve Klamp van de KU Leuven vorig schooljaar een wedstrijd rond het thema “Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeld”. Het sprak daarvoor Niet alleen zijn leven is veranderd het mijn ookde kunstopleidingen van verschillende Vlaamse secundaire scholen (derde graad) aan. Het resultaat van deze kunstwedstrijd is van 8 november tot en met 31 januari 2020 in de pandgangen van KADOC te zien.

MARWI NIGHTPO EXTRAME LICHTEN, getest en volledig functioneel, twee batterijen

 

religie, cultuur en samenleving

Erfgoed onlineRossignol Pursuit 300 2017 Nieuw

Open onze etalage

KADOC wordt gesteund door de Vlaamse overheidzeker de moeite waard om eens te maken