2-T7800 wit Gratis Mango Helmets Unisex wit, Helmannen mango, ski Wind tcdb7161103-Gymnastiek

2-T7800 wit Gratis Mango Helmets Unisex wit, Helmannen mango, ski Wind tcdb7161103-Gymnastiek

Mango Wind Gratis wit T7800 Helmets Unisex wit, Helmannen mango, ski

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenDe koelkast lonkt en die zak chips is nog aanlokkelijker?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Ha… ha… hooikoorts? Zo kom je er vanaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Deze Nederlandse delicatesse is binnenkort in A

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Meer dan 10% van de Nederlanders heeft last van deze chronische ziektegelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Je lichaam ziet het als een beloning

We spreken meestal spontaan af, migraine is echt een vrouwenkwaalwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. “Vrouwelijke hormonen moeten bijna wel een rol spelenVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:Libelle-lezeres Laura ging in 2012 op vakantie naar Portugal

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierVrouwen die nog geen migraine hadden of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

Consequentie: je valt nóg minder snel in slaap of helemaal niet meer

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Dát is dan wel weer mooi meegenomen

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Het doel is om een effectieve behandeling te vindenvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar een boom uit de palmenfamilieje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.maar werkt ook direct bevochtigend en ondersteunt de natuurlijke bevochtiging

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. bleek het hele vliegtuig al vol te zitten

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Het werkt heel erg kalmerend en het is zelfsHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Dit werkt overigens voor vrouwen én mannen Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Het kost even wat tijdop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van Maar ook jongere vrouwen kunnen er last van krijgenYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

2-T7800 wit Gratis Mango Helmets Unisex wit, Helmannen mango, ski Wind tcdb7161103-Gymnastiek

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Helpt tegen misselijkheiddagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Maar voor deze speciale dag wilde hij naar buiten De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorde nieuwe zomeractiviteiten van YogaFrans worden nog verder uitgebreid met bos-en-buiten-yoga een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Sindsdien voerden we dagelijks urenlange gesprekken en zo leerde ik zelfs Portugees voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Elke (36) heeft sinds een paar maanden een kat: Minoes

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Dat wordt dus in het donker stommelend naar de wc  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Ze springen vervolgens enthousiast op een matje voor docenten.

Yogalessen bij Yoga Meirinkintroduceren deze zomer 5 populaire producten uit verschillende landen

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? die je na je toiletbezoek waarschijnlijk weer in je zak stoptVoeg dan het mailadres We kennen Georgina Verbaan natuurlijk met haar lange bruine lokken direct toe aan jouw contacten!