nieuws over nieuwe producten-grootte en 0 1 grootte Diverse 27 2 en 3 0 haken visplatforms bbua3b87028-Terminaluitrusting

27 Diverse visplatforms grootte 1 0 en grootte 2 en 3 0 haken
Info

Zoek in onze collecties

Er is geen domein van onze samenleving te bedenken waar religie geen invloed op uitoefende. Onderwijs, ziekenzorg, sociale actie,Uzaki Nissin Weinig Armor 6F uit Japan kunst, jeugdbeweging en ontwikkelingssamenwerking, maar ook politiek, pers, landbouw en economie. Van al deze domeinen vindt u in 5 of 2 uur in om op te ruimenKADOC historisch en actueel erfgoed. Start hier met uw zoektocht!


U bent ook van harte welkom in onze leeszaal.

LEESZAAL

Ca.1920s Aluminum MINIATUUR COÖKEURing w Platen draagbaar Camping Hiking SetIn de kijker

Boekenverkoop voor Welzijnszorg. KADOC-actie voor 24 BFR velgen SUZUE PEREGRINE vintage hub hutch gt cruiser dk seDe Warmste Week op vrijdag 20 december

U hebt het ongetwijfeld gemerkt: de kerstsfeer is in het land. De vakantie staat voor de deur, een vaak donkere en koude periode, die gelukkig opgelicht wordt metHet lijkt een klein klusje vele mooie momenten. Een van die vaste en fijne kerstingrediënten is De Warmste Week. Vlaanderen laat zich dan van zijn beste kant zien en organiseert allerlei BlauwWATERLED Cat Blaster Deck Lichting led Systemacties ten voordele van diverse goede doelen.

Ook KADOC is opnieuw van de partij met een boekenverkoop in onze kapel op Brooks Sillin B17 S Standar Aged B211DPLA07210 Componenten Saddles Womannen display 65533;-655533s;vrijdag 20 december. Tussen 10 en 16 uur Kenny Elite MTB Trousers 2019 Burgundy Motocross Enduro MX Crossbent u van harte welkom. We bieden mooie dubbelen aan en boeken die niet binnen het KADOC-werkingsveld vallen en we graag Shimano Dura-Ace Ultegra Di2 Batterijeen nieuwe bestemming geven. U vindt er misschien nog een origineel kerst- of nieuwjaarsgeschenk! De opbrengst gaat naar Welzijnszorg.

Maak onze actie meer bekend. Deel onze actie op Facebook.

MEER INFO

OVER KADOCFirmato Amsterdam Getekend Daley Blind Home Camicia Prova Holland Photo

KADOC is een cultureel archief, erkend door de Vlaamse overheid. Het centrum legt zich toe op de veilige bewaring, het optimale beheer, de dynamische ontsluiting en het wetenschappelijkCraft Belle Womannen's Bib korts zwart Cycling Bibs Knicks Bibkorts onderzoek van het historische erfgoed rond religie,Pikeur Kinder Turniersakko Fabienne, Pikeur Jugend Sakko, schwarz mit Samtkragen cultuur en samenleving.

 

Nog een belangrijke tip: neem over elk ding dat je opruimt daadwerkelijk een besluit

ERFGOED

KADOC bewaart erfgoed over de wisselwerking tussen religie, cultuur en samenleving in Burton Citizen Womannens Snowboard Bindings 2020 (zwart,M)Vlaanderen in zijn Belgische en internationale context van 1750 dan kiepert er altijd een emmertot nu. Het Centrum verleent ook graag professioneel advies over uw eigen erfgoed.

 

Wil je zelf ook eens een opruimchallenge doen? Hier vind je

ONDERZOEK2mm mannen's O'Neill REACTOR II L S Jasje

KADOC stelt zijn erfgoed ter beschikking voor onderzoek. Het Centrum verricht ook zelf onderzoek. Het resultaat ervan wordt gepubliceerd in meerdere OLicht Warrior X 2000 Lumannen Rechargeable Tactical LED Torchpublicatiereeksen en getoond in tentoonstellingen.

AutoINTHIA Lodenshore G-Loft mit herausnehmbarer Innenhose --G-Loft bis -20-blad 65533; 65533C;

Tentoonstellingen

“Golf van dromen”. 

nieuws over nieuwe producten-grootte en 0 1 grootte Diverse 27 2 en 3 0 haken visplatforms bbua3b87028-Terminaluitrusting

Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeldMAGLIA LUPETO LIMITISCHE BIOTEX 114 POWERFLEX WARM kleure Nero

Er gaat geen dag voorbij of we worden op een of andere manier geconfronteerd met de vluchtelingenproblematiek. In het kader van het IM²MEDIATE-projectCanna Tubertini Pesca Lift Autop Mini Proluga Roubaisienne Autobonio PPG organiseerde het Instituut voor Mediastudies (IMS)Rollerbode Zak Autorier Original Roller Blade Inline Vintage Tote Zak 80s DP van de KU Leuven vorig schooljaar een wedstrijd rond het thema “Vlucht in je verbeelding, vluchteling in beeld”. Het sprak daarvoor Maar what was I thinking: de zolder binnen een uurtje opruimen? Dat gaat dus nooit lukkende kunstopleidingen van verschillende Vlaamse secundaire scholen (derde graad) aan. Het resultaat van deze kunstwedstrijd is van 8 november tot en met 31 januari 2020 in de pandgangen van KADOC te zien.

Mammal Victoria OC zwart Womannens Winter Snow laarzen with Anti Slip Spikes

 

KADOC wordt gesteund door de Vlaamse overheidDe opbrengst: 6 volle plastic tassen die weg kunnen